text.skipToContent text.skipToNavigation
FairTea
Thee Fairtea F/T moroccan mint 25x1,8g
SKU: 550464
Verkoopseenheid: Zak
Netto inhoud: 1*45G
€ 6,70  / Zak

FairTea Marokkaanse Munt is een Fairtrade muntthee. In Marokko staat theedrinken voor gastvrijheid, vriendschap en verbinding. In navolging op de traditionele Marokkaanse theeceremonie, is wat zoethout toegevoegd. Een heerlijke mix van mint en delicate specerijen.

Voor FairTea hebben we handgeplukte theeën geselecteerd uit befaamde theetuinen in China en Sri-Lanka. Door gebruik te maken van de hele theebladeren blijven de smaak en het aroma zoveel mogelijk behouden. In combinatie met heerlijk geurende kruiden en specerijen, natuurlijke aroma's en stukjes gedroogd fruit ontwikkelt FairTea zich tot een heerlijke volle thee.
FairTea zit verpakt in een grote kraftzak met een speciale sluiting die de versheid en de smaak garandeert. Zo besparen we onnodig verpakkingsmateriaal. De theezakjes zijn gemaakt van biologische afbreekbaar soilon. Zo creëren we een natuurlijker evenwicht en verminderen we samen de impact op het milieu. Alle thee van FairTea is Fairtrade gecertificeerd en daar waar mogelijk ook biologisch.

Type Groene thee
Merk FairTea
Verpakking Thee zakjes
Labels Fairtrade
Klik HIER voor allergenen informatie.